Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

Δελτίο Τύπου 4/11

Σχετικά με πρόσφατα δημοσιεύματα σε εφημερίδες του ημερήσιου τύπου τα οποία αναφέρονται στη συνάντηση που είχε Δημοτική Παράταξη της Αθήνας με τον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ. κύριο Α. Μαρτίνη έχουμε να αναφέρουμε τα παρακάτω:

  1. Τα αναφερόμενα από τον πρόεδρο του ΕΕΣ αποδεικνύουν, το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει τόσο ο ίδιος όσο και ο Δήμαρχος της Αθήνας, το παράνομο των ενεργειών τους, το απόλυτο δίκαιο των αιτημάτων μας.
  2. Οι αποφασιστικοί αγώνες των κατοίκων και στα Πατήσια, όπως και σε άλλες περιοχές, μπορούν να κερδίζουν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, όσο δυνατά και αν φαντάζουν, ακόμα και «αν φέρουν τα ΜΑΤ». Φυσικά και δεν εφησυχάζουμε  με τις δηλώσεις Μαρτίνη, όπως και δεν τρομάξαμε από τις καταγγελίες της πλειοψηφίας του Δημοτικού και του Διαμερισματικού Συμβουλίου. Δηλώνουμε σε όλους ότι θα συνεχίσουμε, με κάθε νόμιμο μέσο, μέχρι την τελική νίκη.
  3. Κάθε δημοτική παράταξη έχει τη δική της δράση και μπορεί ελεύθερα να πραγματοποιεί τις συναντήσεις της. Τους αγωνιζόμενους κατοίκους των Πατησίων για το κτήμα Δρακόπουλου τους εκπροσωπεί η επιτροπή μας, η οποία πραγματοποιεί έναν αγώνα ο οποίος είναι ακηδεμόνευτος και ανοικτός σε κάθε κάτοικο της περιοχής.
Η Επιτροπή μας καλεί το Δήμο της Αθήνας και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να κάνουν σεβαστά τα αιτήματά μας για διαφύλαξη του χώρου του κτήματος ως χώρου υψηλού πρασίνου και μόνο, την απαλλοτρίωσή του και την απόδοσή του στους κατοίκους. Στα πλαίσια αυτά εκτός από τις δράσεις που διοργανώνουμε το επόμενο διάστημα (όπως τοπική πορεία στις 14 Νοέμβρη στις 12 το μεσημέρι) καλούμε σε συνάντηση όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για να τους εκθέσουμε τα αιτήματά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου