Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Οικολόγος ο Κακλαμάνης...


Λέτε τελικά να τον είχαμε παρεξηγήσει;


Για τον δήμαρχο Κακλαμάνη ο λόγος, ο οποίος προσπαθεί να βγάλει απο πάνω του, τη ρετσινιά του "Ομέρ Πριόνη" και να πείσει όλους εμάς τους κακοπροαίρετους δημότες του, πώς κατά βάθος (άγνωστο βέβαια πόσο) είναι ένας ενεργός δημοτικός άρχοντας σταθερά προσηλωμένος στην προστασία και τη διάσωση του περιβάλλοντος.

Σπεύδει λοιπόν την Κυριακή 13/12 στον Κοκκιναρά να συνδράμει τον ΣΚΑΙ στην νέα αναδάσωση του πεντελικού όρους. Και όχι μόνο αυτό, καλεί και τους δημότες του να τον στηρίξουν σε αυτή του την ενέργεια, μεταφέροντας τους με δικά του λεωφορεία στην περιοχή της αναδάσωσης.

Εμείς ως κάτοικοι των πατησίων και μέλη της επιτροπής για την διάσωση του κτήματος δρακόπουλου χαιρετίζουμε την οικολογική μεταστροφή του δημάρχου, ελπίζοντας να μην είναι άλλο ενα τέχνασμα επικοινωνιακής μορφής (κάτι που δεν συνηθίζει να κάνει άλλωστε). Και επειδή δεν θα βρισκόμαστε την Κυριακή στην Πεντέλη για να βάλουμε ενα χεράκι, μια και το υπο κατασκευή πάρκο στο κτήμα Δρακοπούλου, μας χρειάζεται πολύ περισσότερο, τον καλούμε να ''υπεξαιρέσει'' τρόπον τινά μερικά απο τα πευκάκια της αναδάσωσης και να τα φυτέψει στο πάρκο μας, την επόμενη Κυριακή (20/12/2009) που έχουμε προγραμματίσει νέες δράσεις.

Εκτός αν περνώντας τα όρια του δήμου Αθηναίων κατα την επιστροφή του, το επόμενο πράγμα που θα έχει κατα νου να φυτέψει, είναι κάποιο καινούριο τσιμεντένιο μεγαθήριο...

1 σχόλιο:

  1. Νικητα νικητα νικητα
    και στο Δρακοπουλο
    σε περιμενει ηττα!!!

    ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΑΝΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή