Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Συναυλία στο Κτήμα στις 24/10

Το Σαββάτο 24/10 από τις 16:30 διοργανώνουμε  Μεγάλη Συναυλία για τη διάσωση του κτήματος Δρακόπουλου. Η συναυλία θα γίνει στο χώρο του πάρκου και θα έχει ελεύθερη είσοδο.

Θα παίξουν οι :
Maraveyas Ilegal
Mickey Pantelous
Δημήτρης Ζαφειρέλης
DDYP
Fireground
Full Tatoo
Rosebud
Beyond The Obvious
Bomba Cabina
Αρχή του Τέλους
Γιώργος Ρους
Anamaloura
Νέμεσις
 Τους οποίους και ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και συμμετοχή τους. Τα έξοδα για τη διεξαγωγή της συναυλίας θα καλυφθούν από τη συνδρομή των συμπολιτών μας. Να είμαστε όλοι εκεί.

7 σχόλια:

  1. Αν το κτήμα βρίσκεται στην Βόρεια Αττική θα κανονισω να έρθουν άτομα από την Τοπική Κίνηση των Οικολόγων Πράσινων στην οποία ανήκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η κίνηση είναι ακομάτιστη. το λιγότερο που χρειαζόμαστε είναι ένα κάρο κοματόσκυλα. πάρε τη γκρούπα σου και σ άλλη παραλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re paidia logw vroxhs 8a ginei h sunavlia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η κίνηση είναι ακομάτιστη. το λιγότερο που χρειαζόμαστε είναι ένα κάρο κοματόσκυλα. πάρε τη γκρούπα σου και σ άλλη παραλία
    Αν αναφέρεσαι σε εμένα: κανονικά δεν θα έπρεπε να αχοληθώ μαζί σου μιας και εγώ γράφω επώνυμα, αλλά μιας και έβαλες τους Οικολόγους στο ίδιο σακί με τα άλλα κόμματα σου απαντάω: αν πιστεύεις ότι χωρις βοήθεια θα σώσεις το κτήμα πάω πάσο αλλά σαν σωστός Οικολόγος το Πράσινο με νοιάζει όπου και αν βρίσκεται ακόμα και αν προτατεύετα (με ή χωρίς εισαγωγικά) από ανώνυμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γιάννη έκανες φάουλ παραδεξου το καλα το λεει το παιδί. Αν θες πηγαινε και βοηθησε όλοι χωράνε, αλλα χαλάρωσε και αν μην τι άλλο λιγη ταπεινοφροσύνη όλοι οσοι ανηκετε σε κομματα.

    σάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή