Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Δράσεις που αποφασίστηκαν στη Συνέλευση της Επιτροπής

Εχθές Τετάρτη 7/10 πραγματοποιήθηκε η Συνέλευση της Επιτροπής Κατοίκων με τη συμμετοχή άνω των 60 συμπολιτών μας. Μετά από ενημερώσεις και πλούσια συζήτηση αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Την Κυριακή 11/10 στις 12 το μεσημέρι δίνουμε ξανά ραντεβού στο χώρο του κτήματος για συλλογή υπογραφών και συνέχιση των εργασιών διαμόρφωσης του χώρου.

2. Την επόμενη Τετάρτη 14/10 συγκεντρωνόμαστε ξανά στο κτήμα στις 18:30 για την καθιερωμένη Συνέλευση με τη συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων συμπολιτών μας.

3. Διοργανώνουμε Συναυλία το Σαββάτο 24/10 το απόγευμα στο χώρο του κτήματος με συγκροτήματα και καλλιτέχνες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

4. Αποστέλλουμε στο Διεθνή Ερυθρό Σταυρό επιστολή διαμαρτυρίας η οποιά και θα αναρτηθεί αργότερα στο blog.

5. Με τη βοήθεια του δικηγόρου μας συντάσσουμε Υπόμνημα προς το Δήμο και το Υπουργείο Περιβάλλοντος το οποίο θα διακδικεί την άμεση απαλλοτρίωση του χώρου κτλπ.

6. Επανατυπώνουμε (σε χιλιάδες αντίτυπα πλεόν) το 4σέλιδο της επιτροπής, του οποίου η πρώτη έκδοση σε 300 αντίτυπα εξαντλήθηκε σε μόλις δύο ημέρες. Τυπώνουμε επίσης και αυτοκόλλητο καθώς και αφίσα καλέσματος στη συναυλία.

7. Διοργανώνουμε Τοπική Πορεία ενημέρωσης της περιοχής και των κατοίκων με καταρχήν ημερομηνία το Σαββάτο 31/10 στις 12 το μεσημέρι.

Σε όλα τα παραπάνω καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να συνδράμουν κυρίως με την παρουσία τους αλλά και με την οικονομική τους συνεισφορά γιατί άλλους πόρους δε διαθέτουμε και ούτε ενδιαφερόμαστε να αποκτήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου