Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ της Συντονιστικής Επιτροπής Κατοίκων για τη Διάσωση του Κτήματος Δρακόπουλου που στάλθηκαν στα ΜΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ 15.9.09


Οι κάτοικοι στα Πατήσια έχουν ξεκινήσει έναν ανιδιοτελή αγώνα που αφορά στην ποιότητα της ζωής τους. Την Κυριακή 13/9 οι κάτοικοι των Πατησίων γκρέμισαν τους τοίχους, δενδροφύτευσαν το χώρο, περπάτησαν ελεύθερα στο πάρκο και απάντησαν με την αποφασιστικότητά τους και τον πολιτισμό τους στις προκλήσεις «φουσκωτών» που είχε στείλει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.


Σε ένα κατεστραμμένο λεκανοπέδιο διεκδικούν το αυτονόητο ΠΡΑΣΙΝΟ και ελεύθερους χώρους. Ολόκληρο το Κτήμα Δρακόπουλου να δοθεί στους κατοίκους σαν χώρος υψηλού πρασίνου και παράλληλα να διατηρηθούν τα κτίρια που βρίσκονται σε αυτό.


Κάθε άλλη παρουσίαση διαφορετική του σκοπού μας προσβάλλει τη νοημοσύνη μας. Παρακαλούμε τον κ. Χρυσόγελο και το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από τους κατοίκους των Πατησίων και να ανασκευάσουν τις δηλώσεις τους στα ΜΜΕ ότι εκείνοι οργάνωσαν όλη την εκδήλωση της Κυριακής (γκρέμισμα της μάντρας και φύτευση 70 δένδρων).
---------------------------------------------------------------------------------
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΣ 13.9.09


Με μεγάλη επιτυχία έγινε σήμερα εκδήλωση στο χώρο του κτήματος Δρακόπουλου, όπου ο Ερυθρός Σταυρός θέλει να κατασκευάσει πολυόροφο κτίριο με την συνδρομή του Δήμου Αθηναίων.


Στα πλαίσια της συγκεκριμένης εκδήλωσης έγινε δενδροφύτευση 70 δέντρων. Τόσο η εκδήλωση όσο κι η δενδροφύτευση διοργανώθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή Κατοίκων για τη Διάσωση του Κτήματος Δρακόπουλου.


Συνεπώς, διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε από το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων όπως μεταδόθηκε από δελτία ειδήσεων κάποιων καναλιών.
---------------------------------------------------------------------------------
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

4 σχόλια:

  1. Με αφορμή την τελευταία παράγραφο της ανακοίνωσης σας...

    Ο κ. Χρυσόγελος και γενικότερα οι Οικολόγοι Πράσινοι ουδέποτε οικειοποιήθηκαν τις δράσεις των κατοίκων της περιοχής που έγιναν την Κυριακή. Ενδεχομένως η άποψη που καταθέσατε προκύπτει μέσα απο τον τίτλο του ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού για το οποίο φυσικά οι Οικολόγοι - Πράσινοι δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη.

    Παράλληλα ουδέποτε μέλη των Οικολόγων Πράσινων που ανήκουν στην Συντονιστική Επιτροπή έκαναν χρήση της κομματικής τους ταυτότητας.

    Θα σας παρακαλούσα να ξανα ακούσετε προσεκτικά την δήλωση που έκανε ο κ. Χρυσόγελος για το θέμα και κάθε άλλο παρά καπηλεύτηκε την συγκεκριμένη δραστηριότητα.

    Σε κάθε περίπτωση είμαι στην διάθεση σας για περαιτέρω διευκρυνίσεις.




    Με εκτίμηση
    Διονύσης Βυθούλκας
    Συντονιστής Πολιτικής Κίνησης Οικολόγων Πράσινων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δείτε περισσότερες φωτογραφείες στο indy.gr και μια άλλη οπτική για του "εθελοντές" του Ερυθρού Σταυρού που είδαμετν περασμένη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o antena ειπε οτι οι οικολογοι πρασινοι καλεσανε σε δενδροφυτευση κλπ αλλα βγηκε ο χρυσογελοσ και το διεψευσε.Τα άλλα καναλια είπαν ότι οι οικολογοι πρασινοι συμμετειχαν ...πραγμα που ειναι αληθεια.εΊΝΑΙ ΤΑ ΚΑΝΆΛΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.Οικολογοι πρασινοι συριζα κκε ανταρσυα αναρχικοι,ολοι μαζι παιδια την κυριακη να πεσει η μαντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nαι τα κανάλια είναι να τα φοβάται κανείς δεν αντιλέγω παίζουν τα παιχνίδια τους. Αλλά κώστα κάνεις μεγάλο λάθος.
    Ποιος είπε ότι ένα κίνημα κατοίκων είναι κίνημα των "Οικολογοι πρασινοι συριζα κκε ανταρσυα αναρχικοι" ; είναι και των δεξιών και των πασοκτζήδων και των απολίτικων και του φούφουτου, όλων όσων δεν θέλουν άλλο τσιμέντο στη ζωή τους. Η λογική που θέλει τις κινήσεις πόλης να ελέγχονται από όλους όσους αναφέρεις κάνουν τις κινήσεις κατοίκων στο τέλος να κολλάνε. Έλεος πια με αυτό το δογματισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή